Ecommerce software home
Shopping Cart Software Forum for Ecommerce Templates
 
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

Find us on Facebook Follow us on Twitter View our YouTube channel
Search our site
Author « Topic »  

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/08/2019 :  02:10:02  
Morning,
I have manged to get the quick buy button working fine on best sellers on the home page, But I am trying to set the same up on the products page along with the detail button.This is what I have put into the includes file. However the quick buy button it isn't showing up on the products page. Please can you tell me what I am missing here?

$GLOBALS['quickbuylayout'] = 'productimage, productname, productid,reviewstars, instock, description, options, price, quantity,addtocart,detaillink';

Kind Regards

Trevor Crossland

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/08/2019 :  02:19:12  
Hi Trevor

Change addtocart to quickbuy in the string there and you should be good to go.

Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/08/2019 :  02:52:57  
Hi Andy,
It didn't make any difference when I changed that. It shows up fine on the best sellers on the home page, and works ok. But it doesnt make any difference at all to the products page.

$GLOBALS['quickbuylayout']='productimage,productname,productid,reviewstars,instock,description,options,price,quantity,quickbuy,detaillink';

Does the fact the site is using the below as well make any difference Andy?

$GLOBALS['csproductpagelayout']='productimage,productname,price,quickbuy';

Trevor Crossland

Edited by - tccom on 06/08/2019 02:59:16

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/08/2019 :  03:02:14  
Sorry, that needs to be in productpagelayou eg

GLOBALS['productpagelayout']='productimage,productname,price,quickbuy';

Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/08/2019 :  03:14:17  
Hi Andy,

That has sorted it now. I have add to add the extra string below the GLOBALS['csproductpagelayout']='productimage,productname,price,quickbuy';

Where do I alter the spacing then for the main text and price on the product page, as it has now messed that up a little. And can I change the detaillink text for an image?

Regards.

Trevor Crossland

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/08/2019 :  03:58:10  
You can do this for the detail link

$GLOBALS['imgdetaillink']="button";

The spacing would be via the css file, something like

div.detailprice{margin:4px 2px}

Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/08/2019 :  04:17:53  
Thank you Andy.

You've been a big help.

Appreciate it.

Kind Regards.


Trevor Crossland

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/10/2019 :  00:03:50  
Morning,

I managed to get the quick buy working fine. But at the moment on the product page the detail image is below the quick buy image, How do I get them to align up alongside of each other.

I also need to get the quantity button to align up with the add to cart on the quick buy pop up page.

Regards.

Trevor Crossland

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/10/2019 :  00:13:39  
Morning Trevor

Can you give us a sample URL where you have it set up?

Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/10/2019 :  00:23:33  
Hi Andy,

www.apresent4u.co.uk

If you also check the quick buy pop up, you will see that not everything is aligned correctly.

I was trying to get it set up virtually the same as you had it on your demo store.

Regards


Trevor Crossland

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/10/2019 :  00:36:18  
To get the buttons to line up I would use this in your css file

div.qbuybutton, div.rcsqbuybutton, div.rcsdetaillink{float:left;width:50%}
div.rcsprodprice{float:left;width:98%}

What do you have now for $GLOBALS['quickbuylayout'].........
Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/10/2019 :  00:40:27  
Hi Andy,

$GLOBALS['quickbuylayout'] = 'productimage,productname,reviewstars,options,detaillink,price,addtocart,quantity,';



Regards

Trevor Crossland

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/10/2019 :  00:49:49  
Can you change that to

$GLOBALS['quickbuylayout'] = 'productimage,productname,reviewstars,options,price,addtocart,quantity,detaillink';

As that makes for a better view and then I'll check the css.

Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/10/2019 :  00:53:03  
Hi Andy,

Ok done that.

Regards

Trevor Crossland

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/10/2019 :  01:02:54  
This what we use for the standard css

/* Quick Buy settings
-------------------------------------*/
div.qbuywrapper div.prodimage{
border:0px;
width:200px;
float:left;
}

div.qbuywrapper div.prodname{
float:right;
width:60% !important;
border-bottom:1px solid #ccc;
text-align:left;
margin-top:12px;
margin-bottom:12px;
}

div.qbuywrapper div.prodrating{
float:right;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-bottom:6px;
}

div.qbuywrapper div.prodid{
float:right;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-bottom:6px;
}

div.qbuywrapper div.prodminquant{
float:right;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-bottom:6px;
}

div.qbuywrapper div.proddescription{
float:right;
width:60% !important;
text-align:left;
padding:0px;
margin-bottom:6px;
}

div.qbuywrapper div.prodoptions{
float:right;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-bottom:6px;
}

div.qbuywrapper div.optiontext{
float:left;
width:60% !important;
text-align:left;
margin:6px 0px;
}

div.qbuywrapper div.option{
float:left;
width:70% !important;
text-align:left;
}

div.qbuywrapper div.prodinstock{
float:right;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-left:0px !important;
margin-bottom:6px;
}

div.qbuywrapper div.addtocart{
float:right;
width:60% !important;
text-align:right;
margin-right:6px;
}

div.qbuywrapper div.detaillink{
float:right;
width:60% !important;
text-align:right;
margin-right:6px;
}

div.qbuywrapper div.prodprice{
float:right !important;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-bottom:6px;
}

div.qbuywrapper div.listprice{
float:right !important;
width:60% !important;
text-align:left;
}

div.qbuywrapper div.prodcurrency{
float:right !important;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-top:6px;
}

Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/10/2019 :  08:06:22  
Hi Andy,

Have placed all the coding in, and it looks a lot better, but the quantities are not showing up show up on some of the products in the pop up window.

Also the alignment with the add to cart and details on the product page still isn't right.

Regards


Trevor Crossland

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/10/2019 :  08:47:30  
After that css I gave you add this from before

div.qbuybutton, div.rcsqbuybutton, div.rcsdetaillink{float:left;width:50%}
div.rcsprodprice{float:left;width:98%}

and increase the height setting on div.product.

Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/12/2019 :  03:20:09  
Hi Andy,

I had already put all of the coding in that you asked me to put in Andy, I also altered the product height, and still have the same issue with the alignment.

I did alter the div.rcsdetaillink{float:left;width:50%} that you gave me to div.rcsdetaillink{float:right;width:50%}and that made the things a little by moving the image to the right slightly, but that was only under the best sellers section, but it still didn't align the two tabs alongside of each other.

I`m at a loss here Andy as to what is happening.

If I click on quick buy in the best sellers from the home page or the proddetail page, in the pop up window everything shows up, although the engraving option are to the left of the page, and the quantity image is at the top of the page.

If I access the quick buy on the best sellers from the product page, then no quantity image shows up, and the option are still to the left of the page rather than being centred.

However, on the main product page everything shows up perfectly fine in the pop up window apart from the quantity box.


Regards.

Andy
ECT Moderator

95440 Posts

Posted - 06/12/2019 :  03:40:46  
Change / add the highlighted lines

div.qbuywrapper div.addtocart{
float:right;
width:90% !important;
text-align:right;
margin-right:6px;
}

div.qbuywrapper div.quantity1div{
float:right;
width:20% !important;
text-align:right;
margin-right:6px;
}


div.qbuywrapper div.detaillink{
float:right;
width:90% !important;
text-align:right;
margin-right:6px;
}

div.qbuywrapper div.rcsprodoptions{
float:right;
width:60% !important;
text-align:left;
margin-bottom:6px;
}


Andy

Please feel free to review / rate our software

tccom
Starting Member

United Kingdom
36 Posts

Pre-sales questions only
(More Details...)

Posted - 06/12/2019 :  04:11:25  
Thank you Andy,

That has sorted it perfectly.

Much appreciated.

Trevor Crossland
  « Topic »  
Jump To:
Shopping Cart Software Forum for Ecommerce Templates © 2002-2022 ecommercetemplates.com
This page was generated in 0.03 seconds. Snitz Forums 2000